Meer over thematours

In het voorjaar organiseert de Duurzame Huizen Route verdiepende thematours over uiteenlopende onderwerpen. Hierbij geeft de huiseigenaar uitleg zijn duurzame woning, rondom een specifiek thema. Daarna kunnen de deelnemers vragen stellen aan de huiseigenaar. Zo leren zij meer over een onderwerp en kunnen zij goed voorbereid aan de slag met hun eigen huis. 

Terugblik 2021

De thematours van 2021 zijn inmiddels voorbij! 
Benieuwd hoe dat was? Lees de terugblik >

Wil je volgend jaar graag mee? Geef je interesse door, dan ontvang je een uitnodiging wanneer er een thema in jouw omgeving plaatsvindt.

Hoe werkt het?

  • Bekijk de online thematours, kies een onderwerp dat je interessant lijkt en schrijf je in.
  • Op de aangegeven datum klik je op de link in je bevestigingsmail. Je ontmoet dan de huiseigenaar en andere bezoekers in het videogesprek.
  • De huiseigenaar vertelt vertelt met een presentatie of digitale rondleiding over zijn ervaring met duurzaam wonen en bouwen, waarbij het thema centraal staat. 
  • Vervolgens kun je vragen stellen aan de huiseigenaar en met elkaar in gesprek. Zet je microfoon aan of stel je vraag in de chat.

De online thematour duurt ongeveer 60 minuten. De huiseigenaar en de bezoekers ontvangen een korte handleiding met uitleg over de videoverbinding en handige tips voor de voorbereiding. 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier
 

De thematours worden door diverse partners mogelijk gemaakt.

Scroll naar boven